't Kraanven

Adres:
Kraanven 25

Email:
info@kraanven.nl

Plaats:
5175 PE, Loon op Zand

Soort natuurgebied:
Loonse en Drunense Duinen / Huis ter heide

Organiseert u een schoolkamp? Of bent u voor uw vereniging of ruiterkamp op zoek naar een allround groepsaccommodatie? ’t Kraanven in Loon op Zand biedt vele binnen- en buitenactiviteiten aan! En helpt u graag mee met de organisatie.

Ideale ligging in Brabant!    ’t Kraanven grenst aan de Loonse- en Drunense duinen, natuurgebied Huis ter Heide en de Efteling. Waarmee er voldoende activiteiten te doen zijn in de omgeving zoals bosspelen in ons eigen bos, de mountainbike route in het NP,ruiterroutes,  fietsroutes door de duinen richting bv kamp Vught, midgetgolf, een bezoekje aan de Efteling etc.

Uiteraard is er naast de prachtige omgeving ook meer dan genoeg te doen op het terrein van de groepsaccommodatie zelf. Onze accommodatie is uitermate geschikt voor groepen zoals scholen, verenigingen en sport en ruiterclubs, maar ook voor bijvoorbeeld een familiereünie. Groepsaccommodatie  heeft een groot sportveld met speeltuin. Tevens beschikt de groepsaccommodatie over een overdekte Speelhal. Hiermee kunt u bij elk weertype op kamp. Daarnaast liggen er al spellen klaar om te gebruiken. Te denken valt aan verschillende puzzeltochten door de omgeving, Oud Hollandse spelen  en zeskamp. En vergeet natuurlijk ons Speelbos niet.

Genieten in het Brabantse land doe je bij ’t Kraanven.

Martijn en Miriam van VorstenboschBoek jouw verblijf
Foto's van "'t Kraanven"
Voorwaarden - Cookies