Kampeerboerderij Land van Kleef

Adres:
Land van Kleef 6

Email:
info@landvankleef.nl

Plaats:
5175 BT, Loon op Zand

Soort natuurgebied:
Loonse en Drunense Duinen

Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke groepsaccommodatie in Loon Op Zand (Noord Brabant). De kampeerboerderij is uitermate geschikt voor grote groepen en heeft een geweldige ligging omringd door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense duinen. U loopt vanuit de kampeerboerderij direct het bos in.

De groepsaccommodatie bevindt zich op loopafstand van de Efteling en Recreatieplas het Blauwe meer. Wandelen, mountainbiken, midgetgolfen, en bosspelen… Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te doen in de directe omgeving van onze kampeerboerderij.

groepsaccommodatie kampeerboerderij grote groepen

Uiteraard is er naast de prachtige omgeving ook meer dan genoeg te doen op het terrein van de groepsaccommodatie zelf, de locatie is uitermate geschikt voor grote groepen zoals scholen, verenigingen en sportclubs, maar ook voor bijvoorbeeld een familiereünie. De kampeerboerderij heeft een mooie, gezellige, karakteristieke recreatiezaal die plaats biedt aan grote groepen tot 140 personen. De slaapzalen, variërend van 4 tot 20 personen zorgen voor rust en overzicht voor zowel de kinderen als de leiding.

Kampeerboerderij Land van Kleef heeft een grote sportveld met speeltuin en kinderboerderi. Tevens beschikt de groepsaccommodatie over een klimbos, welke zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld survival-activiteiten. En vergeet natuurlijk ons privébos niet. Wat is er nu mooier om zelfs in de nachtelijke uurtjes met uw kinderen te kunnen genieten van de spannende geluiden van het bos…

Kortom: een verblijf op kampeerboerderij Land van Kleef is voor iedereen een ervaring om nooit te vergeten!

Paul en Natascha KuijpersBoek jouw verblijf
Foto's van "Kampeerboerderij Land van Kleef"
Voorwaarden - Cookies