De Roestelberg

Adres:
Roestelbergseweg 2

Email:
info@de-roestelberg.nl

Plaats:
5171 RL Kaatsheuvel

Soort natuurgebied:
Loonse en Drunense Duinen

De Roestelberg is een familiebedrijf dat in 1927 is begonnen als een kleine uitspanning onder aan De Roestelberg. Toen heette het cafe nog “Berg en Dal”. Door de jaren heen noemde de vaste gasten het café steevast “De Roestelberg”, daarom werd de naam toch maar gewijzigd. Ondertussen zit de 4e generatie van Familie Van Eeuwijk in ”De Roestelberg”. Pauw en Anna zijn de oprichters, gevolgd door zoon Jan en zijn vrouw Betsie, daarna zoon Gerard en zijn vrouw Ans en nu weer hun zoon Mike met zijn compagnon Gert-Jan van Soelen. Iedere generatie heeft zijn stempel mogen zetten op “De Roestelberg”, maar de grondbeginselen zijn gelijk. Brabantse gezelligheid bieden in een prachtige omgeving. Gastvrijheid staat altijd hoog in het vaandel!

De Boomgalows (bungalows) zijn een ideale uitvalsbasis om in te overnachten als u Brabant wilt ontdekken. U overnacht in de bossen, omdat ze bijna in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen staan. Met centrale ligging voor de volgende uitstapjes: Efteling, Beekse Bergen, Den Bosch, Tilburg en Heusden. Allemaal binnen handbereik. Iedere Boomgalow biedt plaats aan 6 personen. Klik hier voor de tarieven van de Boomgalows.

Het gebied leent zich uitstekend voor recreatie.

Wat kunt u bij De Roestelberg verwachten?

De koffie staat altijd klaar om te beginnen. Maar ook een van de vele speciaalbieren zal u goed smaken op het terras. Met uitgebreide lunch en diner mogelijkheden heeft u meer dan keuze genoeg, voor de kleine en grote portemonnee. Pannenkoeken hebben we in allerlei varianten, van appel of spek tot gevuld met ragout van truffel en speenvarkenfilet of een Portugese belegd met gamba’s, courgette en looksaus. Klik hier voor onze avondkaart en klik hier voor onze lunchkaart.

Hebt u iets te vieren? Met onze zaal tot 80 gasten verzorgen we graag uw familiedag, receptie, feestavond, maaltijdbuffet of koffietafel. Voor de zakelijke markt kunt bij ons ook terecht voor personeelsfeest of vergadering. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat!Boek jouw verblijf
Foto's van "De Roestelberg"
Voorwaarden - Cookies