B&B De Giechelaar

Adres:
Kloosterstraat 21

Email:
info@degiechelaar.nl

Plaats:
5175 BG Loon op Zand

Soort natuurgebied:
Loonse en Drunense Duinen

Even voorstellen: In één van de oudste panden in de kern van Loon op Zand wonen wij: uw gastvrouw Mart Emmen, mijn partner Arno Goedhart en mijn jongvolwassen kinderen Jop en Pleun. Ons huis en bijbehorende schuur is gebouwd in 1881. De eerste bestemming van onze schuur is een stal geweest. Na een twee jaar durende renovatie hebben we hier op de eerste verdieping een luxe maar knusse Bed en Breakfast gerealiseerd. We hebben geprobeerd om de sfeer en de stijl van het gebouw te laten herleven en authentieke elementen zoveel mogelijk te bewaren. Oordeelt u zelf maar..

Mart-portret.-Knipsel.jpg

Al op jonge leeftijd had ik een droom om ‘iets’ van mezelf te hebben. Ik dacht aan een leuk theehuisje waar zelfgemaakte appeltaart wordt geserveerd, een knus restaurantje of een ander kleinschalige onderneming. Het moest een plek worden waar we mensen konden verwelkomen en trakteren op Brabantse gastvrijheid en creatief culinaire belevenissen.

Mijn droom is vertaald in een heerlijke logeerplek voor u. In september 2012 openden wij de authentieke deuren van  B&B de Giechelaar.

Met de Giechelaar streven wij een luxe maar knus concept na. Onze locatie biedt een mooie uitvalsbasis voor mensen die natuur en cultuur een warm hart toedragen, gesteld zijn op de Brabantse gemoedelijkheid en de Bourgondische mentaliteit kunnen waarderen. We vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen bij ons.Boek jouw verblijf
Foto's van "B&B De Giechelaar"
Voorwaarden - Cookies