Overstappunten

Als u buiten de regio Hart van Brabant woont en u komt hier een dagje fietsen, kunt u gebruik maken van een van onze overstappunten.  Een overstappunt is goed bereikbaar per auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Wij brengen uw huurfietsen hier graag naar toe, zodat u uw fietstocht comfortabel kunt starten. In de meeste gevallen is horeca aanwezig op het overstappunt, zodat u daar iets kunt drinken en soms ook eten.

Welke overstappunten zijn er in de regio Hart van Brabant?

Op dit moment zijn er 4 overstappunten in de regio Hart van Brabant. In onderstaande tabel kunt u zien welke dat zijn en bij welke ondernemer u hier een fiets kunt reserveren.

Naam overstappunt

Te reserveren via bedrijf

Natuurpoort Van Loon te Loon op Zand

(website: www.natuurpoortvanloon.nl)

Recreatief Loon op Zand

RAW 013 te Tilburg

(website: www.raw013.nl)

Recreatief Loon op Zand

De Rustende Jager te Biezenmortel.

(website: www.de-rustende-jager.nl)

De Rustende Jager

De Drie Linden te Giersbergen (gem. Drunen)

(website: www.herbergdedrielinden.nl)

De Rustende Jager

Natuurpoort Klein Oisterwijk

(website: www.kleinoisterwijk.nl)

Schepens fietsverhuur

 

Kan ik in de regio Hart van Brabant ook vanuit het OV overstappen op de fiets?

Ja, dat kan. Om hiermee te experimenteren starten we dit jaar 2017 via het bedrijf Recreatief Loon op Zand met 2 OVerstappunten, te weten:

  • Het OVerstappunt Loon op Zand; bij de carpoolplaats aan de N261 (de weg van Tilburg naar Waalwijk). U neemt de trein naar NS Centraal Station Tilburg en neemt vandaar bus 302 naar Waalwijk. De bus stopt onderweg bij de Carpoolplaats in Loon op Zand. Daar vind u uw huurfiets in een speciaal voor u gereserveerde fietskluis. U ontvangt bij uw reservering bericht hoe u deze fietskluis kunt ontsluiten. Na afloop van uw fietstocht plaatst u uw huurfiets weer in de fietskluis en gaat via Busstation Loon op Zand (lijn 302 naar Tilburg) weer naar huis.
  • Het OVerstappunt Tilburg; bij RAW 013, gelegen naast het NS Centraal Station Tilburg (zie voor website bovenstaande tabel) stapt u op uw huurfiets en van daaruit vind u aansluiting op alle belangrijke regionale fietsknooppunten.

Hoe kan ik mijn huurfiets reserveren bij een overstappunt?

Als u uw fietstocht wilt starten vanuit een van de bovenstaande overstappunten, kijkt u eerst bij welk bedrijf u dient te reserveren voor het overstappunt van uw keuze. Daarna behoeft u alleen bij uw reservering aan te geven vanaf welk overstappunt u wilt starten en vanaf welk tijdstip. Wij zorgen er dan voor dat de door u bestelde fietsen klaar staan op het afgesproken tijdstip.

Arrangementen
Voorwaarden - Cookies