Recreatief Loon op Zand

Recreatief Loon op Zand fietsverhuur is ontstaan uit de samenwerking tussen Natuurpoort van Loon en Fietsfix Loon op Zand. Met onze gecombineerde expertise bieden wij u kwalitatief goede en vooral goed onderhouden fietsen waar u zonder problemen van kunt genieten. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen waardoor u een compleet georganiseerde (mid)dag of weekend kunt samenstellen!

Onze locatie is gelegen bij Natuurpoort van Loon. Hier kan je gratis parkeren, een drankje en een hapje nuttigen of zelfs overnachten. Na het mountainbiken maak je tegen een vergoeding van € 2,– gebruik de douchegelegenheid.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van fietsen in en rond het gebied van de Loonse en Drunense Duinen en Loon op Zand. Het fietsverhuur aanbod bestaat uit jonge fietsen die we jaarlijks proberen te vernieuwen. Daarnaast verhuren we GPS apparaten voor een heerlijke wandeling, fietstocht en zelfs buitenrit te paard.

Recreatief Loon op Zand 
Startlocatie fietsverhuur - melden bij de receptie van Natuurpoort van Loon
Kloosterstraat 119
5175 PB Loon op Zand
info@recreatiefloonopzand.nl
www.recreatiefloonopzand.nl

Telefoon:
0416 – 700 277

Reserveer direct online!

Fietsverhuur

Voor een heerlijk ontspannen fietstocht door De Loonse en Drunense Duinen kan je bijvoorbeeld een toerfiets huren. Voor de liefhebber hebben we zelfs een luxe toerfiets beschikbaar! Een grote afstand overbruggen met minder inspanning? Dan kan je een elektrische fiets huren. Voor een ludieke ervaring moet je eens een tandem huren. Als extra dienst verhuren we kinderzitjes, fietstassen en kan je zelfs een fietskar huren.

Loonse en Drunense Duinen

Gelegen tegen het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen, beschikken wij over de ideale startlocatie om te gaan fietsen in Brabant. Alle benodigde routes om het gebied te verkennen liggen voor de deur. De fietsroute loopt langs de parkeerplaats.

Tot ziens?!

Toby van der Heijden en Jan van LoonBeschikbare fietsen

Herenfietsen
Damesfietsen
Kinderfietsen
Tandems
Elektrisch
Speciaal


Accessoires

Kinderzitje
Fietstas


Reserveer fietsen

Reserveer direct
Foto's van "Recreatief Loon op Zand"
Voorwaarden - Cookies