Schepens Tweewielers

Schepens Fietsverhuur is gevestigd in Oisterwijk, de Parel in ’t Groen, een prachtig gebied wat zich kenmerkt door het uitgestrekte Kampina gebied en onze prachtige bossen en vennen. Wij hebben fietsen, kinderfietsen, e-bikes en tandems, alsmede kinderzitjes en enkele speciale fietsen zoals Hoge Bi en Big Wheel voor speciale gelegenheden. Vele tientallen kilometers aan knooppuntroutes leiden u door onze omgeving, met karakteristieke dorpen en bezienswaardigheden. Oisterwijk bruist het hele jaar van activiteiten en bied u een kuur aan mogelijkheden. Onze locatie ligt aan het knooppunt netwerk direct aan 4 uit een lopende knooppunten, tevens ligt het trein en busstation op 5 minuten loop afstand. Wij hebben voor u tal van routes beschikbaar in diverse lengtes.

Bent u op zoek naar ideeën voor het organiseren van een uitstapje, groepsuitje, teambuilding, familiedag, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of jubilaris? Wij zorgen voor een unieke belevenis in onze gastvrije Brabantse Parel. Bekijk onze arrangementen en geniet van een diversiteit aan mogelijkheden, of vraag ons om een voorstel op maat, gericht op uw wensen en onze mogelijkheden.

Wilt u fietsen op locatie wij leveren aan alle hotels, B&B, en campingfaciliteiten in Oisterwijk en direct omliggende dorpen, of de locatie die u wenst.

Graag tot ziens bij Schepens Fietsverhuur!

Schepens Tweewielers
Vloeiweg 78
5061 GD Oisterwijk
Telefoon verhuur: 06-23903710
http://www.schepenstweewielers...
Beschikbare fietsen

Herenfietsen
Damesfietsen
Kinderfietsen
Tandems
Elektrisch
Speciaal


Accessoires

Kinderzitje
Fietstas


Reserveer fietsen

Reserveer direct
Foto's van "Schepens Tweewielers"
Voorwaarden - Cookies